Lucreaza cu profesionistii!


metal

Suntem specializati in colectarea deseurilor metalice, autorizati de Ministerul Mediului. Stam la dispozitia persoanelor fizice si juridice care doresc sa comercializeze deseuri metalice sau pur si simplu sa se debaraseze de acestea.

Colectam urmatoarele grupe de deseuri metalice:

Deseuri feroase

  • deseuri de fier si fonta

Deseuri neferoase

  • deseuri de aluminiu
  • deseuri de cupru
  • deseuri de bronz
  • deseuri de plumb
  • deseuri de inox

NOU: Am devenit COLECTORI AUTORIZATI pentru Programul "Rabla" (Programul de stimulare a innoirii Parcului national auto)

Ce fel de produse pot sa aduc la Core Mataliat?

Poti sa aduci la noi spre reciclare orice produse din metal, piese vechi, tabla, resturi rezultate in urma proceselor de productie, profile tamplarie, span, doze metalice, folii si ambalaje alimentare din aluminiu, conserve, capace de borcane, tuburi de spray, diverse tipuri de cutii etc. Le vom primi cu placere, iar dumneavoastra veti primi un pret avantajos pentru ele deoarece unele metale sunt foarte valoroase pentru producatori!

cutii doze metal span piese metal

Pe viitor vom dezvolta activitatea societatii noastre astfel incat sa colectam si alte tipuri de deseuri (mase plastice, hartie si carton, deseuri periculoase, etc.)

transport gratuitServicii transport si cantarire

Iti faci griji in privinta transportului? Este gratuit! Pentru colectare va ajutam oricand cu parcul nostru auto modern si aparatura pentru cantarire fara suprataxa.