Despre noi


Core Mataliat Exim S.R.L. a fost infiintata in aprilie 2005 si este o societate comerciala cu capital privat integral romanesc care are ca activitate principala recuperarea materialelor reciclabile sortate - CAEN 3832.
Sediul nostru social este in Bucuresti, sector 6, Bd. Iuliu Maniu, Nr.99, Bl.A1, Sc.1, Ap.16, Et.4 .
CUI RO 17516864 J40/7610/05
Autorizatie de mediu nr. 603 din 17.10.2013
Autorizatie Tehnica nr. 6747 din 8.12.2008 pentru dezmembrarea vehiculelor scoase din uz
Suntem certificati ISO - IQNet, SRAC ISO 9001 Certificat nr. 6956, SRAC ISO 14001 Certificat nr. 2300, SRAC OHSAS 18001 Certificat nr. 1350

NOU: Am devenit COLECTORI AUTORIZATI pentru Programul "Rabla" (Programul de stimulare a innoirii Parcului national auto)

Realizari si proiecte

Expertii tai in colectare

exemplu
Suntem specializati in colectarea si valorificarea deseurilor si resturilor metalice feroase si neferoase. De la inceperea activitatii si pana in prezent am reusit sa acaparam un important segment al pietei de profil in municipiul Bucuresti, iar dezvoltarea vizibil favorabila a societatii se poate observa in sporirea echipei noastre tinere si entuziaste, marirea parcului auto pus la dispozitia clientilor si noile parteneriate legate in domeniu.

Core Mataliat Exim S.R.L. are la aceasta ora 49 de angajati, 3 puncte de lucru si depozite special amenajate pentru activitatea de valorificare a desurilor in zone cheie pentru colectare, echipe mobile si utilaje gata oricand sa va ajute cu transportul resturilor metalice, un parc auto de 25 autocamioane; 6 incarcatoare; 6 containere specializate pentru transportul de deseuri; 3 prese de balotat; etc.

Va punem la dispozitie spatiile noastre de depozitare si prelucrare, utilajele (instalatii de debitare mecanizate si manuale, prese de taiat sau balotat, instalatii de compactat sau maruntit, utilaje de decojire a cablurilor, mijloace de incarcare-descarcare, mijloace de transport, cantare) specifice fiecarei grupe de metale, precum si forta de munca necesara desfasurarii acestei activitati.

iqnetsrac9001srac14001sracohsas 18001

Angajament fata de mediu

exempluNe luam in serios rolul ecologic si in spiritul european al dezvoltarii durabile ne angajam sa valorificam cantitati mereu sporite de deseuri metalice contribuind astfel la diminuarea impactului negativ al industrializarii asupra planetei noastre.

Politica noastra se sprijina pe:

  • Respectul fata de legislatia romana in domeniu si directivele europene
  • Integrarea in sistemul de management al calitatii a activitatii noastre de colectare a deseurilor
  • Gestionarea eficienta a managementului sanatatii si securitatii ocupationale cu scopul prevenirii poluarii mediului si prevenirii riscurilor in munca
  • Imbunatatirea continua a performantelor echipei noastre si diversificarea produselor puse la dispozitia clientilor